مرکز فرهنگی هنری شماره چهار کرج


مرکزشماره ۴ کرج درمحله حصارک بالا قرارگرفته است .این کتابخانه یک طبقه است که شامل یک سالن بزرگ با گنجایش 121 نفر، ،دو تا کلاس هنری، یک اتاق قصه گویی و یک سالن نمایش می باشد. دراین کتابخانه یک مسئول مرکز،سه مربی فرهنگی ،دومربی پاره وقت ۳۰ ساعته هنری وادبی ونیروی خدمات مشغول به کارهستند .
مربیان تلاش می کنندبااجرای فعالیتهای متنوع فرهنگی ،هنری وادبی به کشف استعدادهاوهدایت توانمندیهای مخاطبان طی فرایندی هدفمندپرداخته وباتشویق وترغیب اعضابرای ارتقاآگاهیهای اجتماعی ومهارتهای فردی وگروهی به پرورش نسلی اخلاق مدارومتعهدبه جامعه کمک کنند.

بخش ها : سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا

امکانات ویژه مرکز :

خدمات فراگیر :

روز و ساعات فعالیت :

شرایط عضویت :


کرج – حصارک بالا – بلوار آلاله – بالاتر از میدان شهرداری – روبروی خدمات موتوری شهرداری منطقه ۶ (نشانی بروی نقشه)

تلفن تماس:۳۴۵۷۳۲۴۴-۰۲۶

مسئول مرکز :خانم همتی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید

 

  • 1399/08/26 - 14:38
  • تعداد بازدید: 1062
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
توسط مربیان مراکز شماره 3 و 4 کانون کرج انجام شد؛

معرفی «مرزبان‌نامه» و «مثنوی معنوی» در هفته کتاب

مربیان مراکز فرهنگی، هنری شماره 3 و4 کانون کرج، در راستای برنامه‌ریزی استانی هفته کتاب و کتاب‌خوانی کتاب‌های «مرزبان‌نامه» و «مثنوی معنوی» را معرفی کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون البرز، از آن جایی که رویکرد برنامه‌های مرکز محور هفته‌ کتاب و کتاب‌خوانی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز بر مبنای معرفی«متون کهن» برنامه‌ریزی شده است، در طی این هفته مربیان مراکز فرهنگی، هنری  کانون استان می‌کوشند تا با شیوه‌های جذاب و مناسب فضای مجازی این متون را به کودکان و نوجوانان معرفی کنند.

مرزبان‌نامه کتابی است منسوب به مرزبان بن رستم بن شهریارکه این کتاب، دربردارنده داستان‌ها و حکایتهای کهن و آموزنده است؛ مربیان مرکز شماره 4 کانون کرج، پس از پخش نماهنگ «من یار مهربانم» ضمن معرفی این کتاب، حکایت «دیوانه و انوشیروان» را انتخاب و برای مخاطبان قصه‌گویی کردند، آموزش کاردستی و ساخت عروسک‌های کاغذی و اجرای نمایش«سزای نیکی بدی نیست» از مرزبان‌نامه،شعرخوانی کتاب «چکه‌ای آواز، تکه‌ای مهتاب» و برگزاری مسابقه  بازی با کلمات برای تقویت مهارت «نوشتن خلاق» از دیگر برنامه‌های اجرا شده توسط این مرکز بود .

 کتاب مثنوی، مشهور به مثنوی معنوی (یا مثنوی مولوی)، نام کتاب شعری از مولانا جلال‌الدین محمد بلخی شاعر و عارف مشهور ایرانی است، این کتاب یکی از برترین کتاب‌های ادبیات عرفانی کهن فارسی و حکمت پارسی پس از اسلام است. این کتاب در قالب شعری مثنوی سروده شده‌است، مولوی در این کتاب مجموعه‌ای از اندیشه‌های فرهنگ ایرانی-دینی را گرد آورده‌است.

مربیان مرکز شماره 3 کانون کرج در روز دوشنبه 26 آبان 1399 این کتاب را در فضای مجازی  به دانش‌آموزان معرفی کرده و فعالیت‌های گوناگونی از جمله معرفی شخصیت «مولوی» وآثار او به زبان ساده، انجام داده و  کتاب «قصه‌های شیرین مثنوی مولوی» را معرفی کرده و قصه‌ی منظوم  «شبان و چوپان» را قصه‌گویی کرده و با مخاطبان در خصوص« ستایش خداوند اززبان چوپان درشعر مولانا» گفت و گو کردند، شعرخوانی شعر «بشنو ازنی» ازاشعار زیبای مولانا باهمراهی عروسک، معرفی فایل های صوتی کتاب‌خوانی  و اشتراک فایل های متنی و صوتی برای دانش‌آموزان که توسط مربیان  این مرکز تولید شده  بود در گروه‌های دانش‌آموزان و اعضا  اشتراک‌گذاری شد ، معرفی و روخوانی کتاب «مرد جوان و خیاط حیله‌گر»، از حکایت های مثنوی، بحث و گفتگو درباره تصاویر کتاب‌ها وتاثیرآن‌ها در درک مطلب داستان از دیگر فعالیت‌های اجرا شده بود.

گفتنی است تا پایان هفته کتاب و کتابخوانی مراکزدیگر کانون استان نی با موضوع «متون کهن» تولید محتوا خواهند کرد.

 

 

 

 

 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت